AMIT A JANSSEN COMSMETICSŐL TUDNI KELL

A cég alapítója, Walther Janssen olyan hatékony hatóanyagokat keresett, amelyek a bőr alá kerülve többet ígérnek, mint a felületes bőrápolásnál megszokott készítmények. 1990-ben a Janssen Cosmetics kihívása volt, hogy a bőr legmélyebb rétegéig is kiváló eredményeket biztosítson.

A gyógyszerészeti és kozmetikai hatóanyagok szimbiózisa alkotja a mai Janssen Cosmetics ápolótermékek alapját, és megkönnyíti az átmenetet a valódi szépségről a tudományosan megalapozott bőrápolásra.  A termékek fejlesztését precíz német tudósok végzik napjainkban is, legújabb fejlesztéseiket pedig azonnal beépítik prémium minőségű termékeikbe. Minden kozmetikai sorozat egy hatóanyag-koncepción alapul, amely tökéletesen illeszkedik a különböző bőrtípusokhoz és azonnali, hosszantartó bőrjavulást eredményez.

Hatóanyagaik között számos világszabadalom található, mint például a Hydro Chitosan, Immucell, Desaron illetve az Elhilin. Termékeik a szervezet saját védekező mechanizmusát segítik. Kisebb részét terápiás gyógyszerészeti összetevők speciális kombinációjából állítják elő, többségük pedig kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül. Ezen finoman hangolt egyensúly fenntartásával sikerült elérniük, hogy az igen szigorú környezetvédelmi szempontoknak is maradéktalanul megfeleljenek.

A legprofibb anyagok és az állandó fejlesztések, a szigorú német egészségügyi hatóságok, az USA, az Európai Unió, Kína és Japán előírásainak megfelelése révén egyértelmű, hogy a Janssen Cosmetics a világ egyik legminőségibb kozmetikai termékeit készíti.

 

 

JANSSEN TISZTÍTÓ ARCKEZELÉS

A hagyományos tisztító arckezelés az egyik legfontosabb kezelés a kozmetika világában, minden egyéb kezelés erre épül, így nem tanácsos rögtön egy anti-aging vagy más egyéb kezeléssel kezdeni.

Célja a bőr sejt szinten való működésének, azaz a bőrfelszíni emulziónak helyreállítása, professzionális, nanotechnológiával előállított termékekkel.

Napjainkban nagyon fontos az ápolt megjelenés, az ápolt bőr. Az arc az, amit elsőként megpillantunk egymáson, látványa pedig nagy szerepet játszik az első benyomás kialakulásában. Éppen ezért teljes körű ápolása minden életszakaszban nagy jelentőséggel bír. Bőrünket a napi szennyedződésektől minden esetben rendszeresen kell tisztitani.

A szervezetet ért külső és belső káros hatások idővel meglátszódnak a bőrön. A levegő szennyezettsége, a helytelen táplálkozás, a stressz, az esetleges mozgás hiánya szükségessé teszik a bőr professzionális tisztítását, ezzel elkerülve a gyulladások kialakulását.

Minden arckezelés személyre szabott bőr diagnosztikával kezdődik, melynél a bőrtípust és az adott bőrproblémát állapítjuk meg, ennek tudatában végezzük majd a kezelését.

Vendégeink kezelési tervét minden esetben attól függően állítjuk össze, hogy érzékeny-szenzitiv, száraz-vízhiányos, rozáceás, érett vagy zsíros a bőr. Igyekszünk minden bőrtípus minden problémájára és korosztályára megoldást találni. A Janssen cosmetics professzionális, nanotechnológiával előállított termékei közül választjuk ki a bőrnek legmegfelelőbb termékeket és ha kell kombináljuk más technikákkal is.

 A kezelés során, eltávolítjuk a komedókat, adott esetben az aknékat stb. Tápláljuk és hidratáljuk a bőrt, csökkentjük a gyulladásos folyamatokat, normalizáljuk a faggyútermelést. A bőrnek teljes körű ápolást biztosítunk.

 

THESERA LIFTING - BŐRBEOLVADÓ BIOSZÁLAK INJEKCIÓ NÉLKÜL

A THESERA LIFTING a legújabb arcfeszesítő kezelés, mely megemeli a bőrt és gyönyörű volument ad neki. A kezelés eredménye hasonlít a szálbehúzásra, tű használata nélkül, ezáltal fájdalommentes. Az eljáráshoz speciális bőrbe olvadó savakat és a bőrt stimuláló kollagén szálakat használunk. A kezelés hatására növekszik a bőr rugalmassága, feszesebb és tömörebb lesz, összehúzza a kitágult pórusokat, sima, egyenletes bőrfelszint kapunk. A finomabb ráncok kisimulnak, mélyebbek látványosan csökkennek. A felszívódó szálak stimulálják a bőr kollagén termelődését, beindítják a bőr saját kollagén termelő folyamatait. Minél többet stimuláljuk a kollagén termelődést, annál látványosabb eredményt érhetünk el. Először a finomabb kisebb ráncoknak inthetünk búcsút, majd a mélyebb ráncok is feltöltődnek, halványodnak igy majd az egész arc egy fiatalabb bőrképet mutat.

A THESERA lifting kezelés teljes mértékben biztonságos, mellékhatásai nincsenek, már az első kúrát követően látványos az eredmény. Stimuláló hatása fokozatosan 4 héten át képes kifejteni kollagén indukciós hatását. Az eljárást a bőr állapotától függően kúraszerűen érdemes végezni.

Hogyan történik maga a kezelés?

A kezelés előkészítéséhez hámlasztó habot és egy szérum keverékét visszük fel a bőrre. A szérum glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat tartalmaz nano kapszulák formájában. Ez a TDN technológia a kapszulák segítségével lehetővé teszi a savak stabil felszívódását. A speciális készítménynek köszönhetően a bőr sokkal hatékonyabban lesz képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó szálakat. A szálak egy erre a célra fejlesztett szérumban oldódnak, melyeknek antioxidáns és bőrkondicionáló összetevői sejtszinten javítják a bőr állapotát. A feloldott szálakat aktivátor hatóanyagokkal közösen felvisszük a bőrre, majd maszkkal fedjük melyek serkentik a vérkeringést és segítik a feszesítő szálak bőrbe jutását. Az immár folyékony állagú PDO szálak beépülnek a bőrbe, majd újra megszilárdulnak és erősen stimuláló lifting hatást fejtenek ki.

 A kezelés után elengedhetetlen a fényvédő használata. Fontos a hidratálás, naponta 2 L folyadék valamint hidratáló krémek használata. Szauna, napozás és szolárium használata 1-2 hétig nem ajánlott.

Mely esetekben nem végezhető a kezelés?

 • Retinolos vagy hidrokortizonos termékek alkalmazása a kezelendő területen.
 • Egyéb ránctalanító, injekciós kezelés (botox, hyaluron, szálazás) után 2 hétig nem végezhető.
 • Lézeres hámlasztás után 3 hónap, kémiai hámlasztás után 2 héten belül nem végezhető az eljárás.
 • Keloid hajlam (kóros sebgyógyulás)
 • Autoimmun vagy krónikus, szisztémás betegség, daganatos betegség.

 

MEZOPEN - KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA

Az egyik leginnovatívabb bőrfiatalító, bőrmegújító eljárás, mely számos problémára nyújt megoldást.

Az idő múlásával a bőr elveszíti rugalmasságát, fiatalkori, élettel teli ragyogását, megfakul, esetleg a kamaszkorunk aknéi hegek formájában vannak jelen. Ezekre a problémákra nyújt magas színvonalú megoldást a DermaPen kezelés.

A kezelendő bőrfelület tisztítása és fertőtlenítése után Lidocain érzéstelenítő krémet használunk. A hatóidő lejárta után apró, 1-2 mm-es tűszúrásokat ejtünk a bőrön, amellyel mikro sérüléseket hozunk létre. A szúrások rendkívül aprók, látható sebet nem okoznak, az érzéstelenítésnek köszönhetően fájdalommentes. A csatornákon keresztül orvosi tisztaságú hatóanyagot juttatunk a bőrbe, ampulla vagy szérum formájában, ami közvetlenül a bőr mélyebb rétegeibe kerül. Bőrünk a tű általi „behatolásra” reagál. A megsértett területen beindul a bőr saját gyógyító mechanizmusa, kollagén kezd el termelődni. A kollagén termelődése a sokszorosára növekszik, megújul a bőr mert a szervezet saját maga lesz képes újra kollagént termelni. A kezelés hatására bőrhibák jelentősen csökkennek, bőr kifeszül, a ráncok feltöltődnek.

A kezelés zárásaként speciális bőrnyugtató pakolással segítjük a bőr regenerálódását.

A kezelést a kívánt eredmény eléréséhez 21-28 naponta, kúraszerüen 3-5 alkalommal érdemes ismételni.

Problémák, melyekre kiváló választás a MezoPen kezelés:

 • hegkezelés
 • ránctalanitás
 • pigmentfoltok halványítása
 • tág pórusú bőr 

 

Szemöldök laminálás (szemöldök lifting)

A szemöldök laminálás egy teljesen új technika, ami világszerte egyre népszerűbb. Ezzel az új, innovatív szemöldök formázási és fésülési technikával a helyes irányba tudjuk rendezni a rakoncátlan szőrszálakat, egy dúsabb, szimmetrikusabb és tökéletesen fésült szemöldököt alakíthatunk ki. A laminálás segítségével a szemöldök így sokkal kifejezőbb és szebb lesz. A szemöldök formázása a vendég arcának karakterétől függ. Jelenleg ma ez a legtartósabb (nem tetoválás alapú) eljárás, amellyel hetekig tartó, fixált irányú szemöldököt vagyunk képesek biztosítani a vendégeink számára. Az eljárás során a megtisztított szemöldökre lamináló gél kerül, melynek hatására a szálak jól formázhatóvá válnak. Következő lépésként fixáló zselé segítségével visszazárásra kerül a szemöldök szálak szerkezete, majd egy hidratáló szérum garantálja a megfelelő ápolást.

Kiknek ajánljuk?

 • Aki nem elégedett a szemöldöke formájával, vagy hiányos, kusza szemöldökkel rendelkezik.
 • Akinek jelenleg vékony a szemöldöke, de vastagabb, teltebb formájút szeretne.
 • Férfiaknak, akik szeretik a rendezett formájú szemöldököt.

Kiknek nem ajánljuk?

 • Akinek a szemhéja vagy a szemöldök körüli terület sérült, gyulladt.
 • Aki kemoterápiás kezelésen vesz részt.
 • Akinek az érintett területen bármilyen bőrbetegség, sérülés, égési sérülés jelei vannak, vagy duzzadt a bőre.
 • Akinek bőrén napégés jelei mutatkoznak.
 • Akinek gyulladt vagy sebes a bőre.
 • Akinél kötőhártyagyulladás áll fenn.
 • Akinek az érintett területeken a közelmúltban operációt végeztek.
 • Akinek a bőre extra érzékeny (hiperszenzitív).
 • Akinek a szemöldökét frissen tetoválták és még nem gyógyult be a terület.
 • Aki várandós.

A kezelés tartósságát befolyásoló tényezők:

Túl száraz vagy túl zsíros bőr.Speciális hámlasztó kezelések (mikrodermabrázió, aha savas hámlasztás, orvosi mélyhámlasztás, stb.).

Nem megfelelő otthoni utóápolás.

Az első 24 órában kerülni kell:

 • Sampon vagy hajbalzsam szemöldökre kerülését.
 • Az erős hőhatást vagy gőzölést.
 • Kozmetikai kezeléseket, arcmasszázst.
 • Olajos krémeket és lemosókat
 • Kerülni kell az úszást, szaunázást.

 

NCTF 135 NANOSOFT

Az NCTF 135 kezelés csodákat tesz a bőr feszesítésében, a ráncok eltüntetésében. Kisimítja a felületi ráncokat, élettel telivé varázsolja arcszínét, mélyen hidratálja a bőrt és segít visszanyerni fiatalos kisugárzását.

Az NCTF 135 kezelés elsősorban sűrűségét, tónusát vesztett, dehidratált bőr feljavítására ajánlott. A kezelést azért fejlesztették ki, hogy ellensúlyozza az öregedés jeleit, illetve lelassítsa annak folyamatát. Bármely korosztály számára alkalmazható, legyen szó az arc fiatalításáról vagy megelőző terápiáról. Látványos és azonnali eredményt biztosit.

 

Az NCTF 135 HA hialuronsavat és több, mint 50 bőrmegújító összetevőt (12 fajta vitamin, aminosavak, nukleinsavak, koenzimek, antioxidánsok és különféle ásványi anyagok) tartalmazó anyag mely pontosan és egységesen, fájdalom nélkül jut a megfelelő helyre. Alkalmas az arc, a homlok, a nyak, a száj környéke, a szemkörnyék és a kézfejek megfiatalítására, de legfőképp a szem környékén hatásos.

 

A Nanosoft egy új innováció, tanúsítvánnyal rendelkező orvosi eszköz, melyet úgy fejlesztettek ki, hogy a bőr irha rétegébe juttassa a hatóanyagot. 3 db lyukas, piramis formájú, szilikon kristályból készült. A bőrbe hatolva szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagokat olyan mélységbe, ahova a krémek nem jutnak be.

Minimális szúrási fájdalommal, bevérzési vagy ödémásodási kockázattal járhat. A Nanosoft alkalmazása biztonságos, kevésbé invazív, gyors, hatékony, nagyon pontos adagolást tesz lehetővé. Akár a legnehezebben kezelhető területeken is.

A kezelés semmilyen sérülést nem okoz, így nem igényel felépülési időt. A két napon belüli enyhe bőrpír megjelenése a kezelés normális mellékhatása. A kezelés utáni néhány órában smink viselése nem ajánlott.

Kezelés menete: 

A kezelés kezdetén megtisztítjuk és fertőtlenítjük a kezelendő bőrfelületet, majd a NANOSOFT technika segítségével befecskendezzük az NCTF 135 készítményt a bőr irharétegébe.

Az érzékeny részeken előzetes érzéstelenítő krémet alkalmazunk. Az NCTF 135 cseppjei azonnal feszívódnak a bőrben. Ezt a lépést ismételjük 2-3mm-enként, hogy lefedje a teljes kezelendő területet. Nagyon aprólékos és precíz munka, általában egy-egy kiválasztott terület kezelését javasoljuk az 1ml-nyi anyaggal. A kezelést követően bőrnyugtató, nedvesítő készítménnyel finoman bemasszírozzuk a kezelt bőrfelületet majd fényvédő terméket használunk. A pozitív hatás már az első kezelés után érzékelhető. Kúraszerűen ajánlott, 3 hetes időközökkel.

 

A kezelés eredménye:

 • Ragyogóbb arcszín.
 • Homogénebb, rugalmasabb bőr.
 • Hidratált bőr.
 • Jobb bőrminőség.
 • Látványosan megfiatalodott arc.
 • Szem alatti sötét karikák, szarkalábak halványulnak.
 • Száj körüli vonalak kisimulnak.

Kezelés utáni teendők

 • Nap, hő, gőz, forró fürdő fokozott kerülése egy hétig!
 • Erős izzadás kerülése 48 óráig (fertőzés veszélye)
 • Smink és kozmetikumok használata tilos a kezelés után 12 óráig!
 • Erős peelingek, nyomkodás, behatás kerülése 1-2 hétig!
 • Szauna, napozás és szolárium használata 1-2 hétig tilos!

 

Ellenjavallatok:

 • Krónikus, daganatos betegség
 • Terhesség
 • Szoptatás
 • Keliod hajlam
 • Gyulladásos vagy egyéb bőrbetegség
 • Véralvadásgátló készítmények használata
 • Cukorbetegség
 • Lézeres kezelés után 3 hónap után alkalmazható

 

 

SZEMPILLA LIFTING

A szempilla lifting egy olyan eljárás, amely során a szempillákat a tőből megemeljük, ezáltal ívesebb, hosszabb, tömörebb megjelenést biztosítunk. Ezzel az eljárással azonnali, látványos és természetes hatást érhetünk el kizárólag a saját szempilláinkkal. Tartóssága egyénenként eltérő lehet, de általánosságban 4-6 hét.

 

 

Az eljárás gyors, egyszerű, biztonságos, hatékony, teljesen allergia és fájdalommentes és nem roncsolja a szempillákat.

 

Mik az előnyei?

 • Szempillák hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek.
 • Kíméletes a felhasznált anyagok összetétele, így érzékeny szemű vendégeknél is alkalmazható.
 • Az eljárás után 24 órával, bátran sminkelhető és mosható.
 • Nyaralás előtt is ajánlott, hiszen a sós tengervíz sem fogja befolyásolni tartósságát.

 

 

A szempilla lifting menete:

A szempillákat és a szem környékét alaposan megtisztítjuk a szennyeződésektől, az esetleges sminkmaradványoktól. A művelet az alsó szempillák elszeparálásával, “leragasztásával” folytatódik.

3 féle méret közül tudunk választani, S, M, vagy L, melyek a szempillák ívét fogják majd meghatározni. Kiválasztásánál mindig figyelembe kell venni a vendég arcának adottságait, valamint szempillái hosszát is. A méret kiválasztása után felhelyezzük a szilikon padokat a szemhéjak tövébe, a pillákat tőtől megemeljük és felfelé íveljük, így optikailag nyitja a szemet, ezzel együtt a tekintet.
Ezután a szempillák göndörítése, fixálása, majd igény szerinti festése következik. A kezelést ápoló olaj felvitelével zárjuk.

 

Lifting után, ne használjunk vízálló szempillaspirált, ill. olajos sminklemosót, mert ezek csökkenthetik a tartósságát.

 

Kinek ajánljuk?

 • Aki a természetesség híve, de látványos szempillákat szeretne.
 • Akinek túl egyenes pillái vannak és emiatt azok rövidnek tűnnek.
 • Akinek megereszkedett a szemhéja, ezért kisebbnek tűnnek a szempillái.
 • Aki nem viselhet műszempillát, mert allergiás az eljáráshoz használt ragasztóra.
 • Akinek érzékeny a szeme a szempilla spirálra vagy nem sminkeli magát.
 • Aki csak 2 havonta tud időt fordítani a szempilláira.

Milyen esetekben nem végezhető?

 • Amennyiben sérülés van a szem környékén vagy a szemhéjon.
 • Szembetegségek, elváltozások esetén (szürke-, zöldhályog, kötőhártyagyulladás, árpa, stb.)
 • Duzzadt vagy érzékeny a bőr a szem körül.
 • Ekcéma vagy pikkelysömör a szem körül.
 • Szemműtét után 6 hónapig.
 • Terhesség (csak szoptatás után javasolt).

IPL-SHR TARTÓS SZŐRTELENÍTÉS

Az SHR, mint a neve is mutatja (Super Hair Removal) jelenleg a legeredményesebb módszer arra, hogy akár évekig megszabaduljunk a kellemetlen szúrós érzéstől a szőrszálakkal együtt. Hatékonyan alkalmazható fotorejuvenációra, bőrfiatalításra, pigmentfoltok halványítására, tágult hajszálerek, valamint acne kezelésére is.

 

A módszer az IPL, RF és lézer technológiák előnyeit ötvözi. Gyorsabb, kevesebb fájdalommal jár és hatásosabb, mint más IPL, lézer vagy E-light technológia. A kezelések sokkal kevesebb kellemetlenséggel járnak és kíméletesebbek a bőrhöz, nem okoznak sérülést a bőrfelszínen. 

Más lézeres és IPL szőrtelenítési módszerekkel szemben nagy előnye az SHR technológiának, hogy a szőr- és bőrszín nem játszik olyan jelentős szerepet. A kezelőfej 3-szor nagyobb, az IPL kezelőfejnél, sorozat lövéseket képes leadni, így jelentősen csökken a kezelési idő.

 A módszer különlegessége a magas pulzus ismétlődés, alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy – ahogyan az IPl-nél már megszoktuk – nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a készülék a bőrt, vagy a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy minimális kellemetlen érzés társul csak hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. 

Az SHR-nél a fokozatos hőleadás mellett a kezelőfej hűtése által, a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony, nem szükséges fájdalomcsillapítás.

SHR kezeléseknél a kezelőfej folyamatosan mozgásban van. Ilyenkor a kezelőfejet nem egymás után helyezzük át a bőrfelületről bőrfelületre, hanem egyenletesen és lassan húzzuk, így gyorsabb és kényelmesebb a kezelés. A speciális technológia segítségével kiküszöbölhetjük a gyakran előforduló kezelések után megjelenő kihagyott, foltosan szőrmentes területeket, hiszen a kezelőfej folyamatos húzásával nem lesznek véletlenül kihagyott részek.

Előfordul, hogy olyan testrészen alkalmazzuk, amelyet még sok szőr fed, ilyenkor érezhető a fény pulzálása és némi melegség. Mint más tartós szőrtelenítő módszereknél, az SHR-nél is alkalmazni kell vékony réteg kontakt gélt, ennek segítségével a kezelt területet hűthetjük. Az SHR módszert alkalmazhatjuk a test minden részén, kivéve a szem közvetlen környezetében.

 

 

Minden szőr és bőrtípus kezelhető az SHR technológiával.

A legjobb eredmény a világos bőr és sötét szőrszín kombinációja. Azonban az SHR technológia nem csupán a melanin szinttől függ, hanem ugyanannyira az őssejt protein tartalmától is. Emiatt nem jelenthet akkora nehézséget a sötétebb típusú bőr és világosabb szőrszínű embereknél a kezelés. Mostanáig a szőrszálakat csak a növekedési fázis alatt lehetett kezelni (20-30 %). Az SHR módszerrel a telogén fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni. A tartós szőrtelenséghez megközelítőleg területtől függően 8-12-16 esetenként intim területeken még több kezelés szükséges.

Előnyei:

 • Napbarnított bőrön is, így akár nyáron is alkalmazható.
 • A lézerrel és az IPL-lel szemben akár szőke szőrszálakon is alkalmazható.
 • A korábbi csípő és kellemetlen érzés helyett maximum némi melegséget lehet érezni.
 • Gyorsabb, hatékonyabb kezelés, így a bőr sokkal védettebb.
 • Kisebb, teljesen minimális fájdalom érzet, kevesebb kellemetlenség.

Ellenjavallat:

 • A tetovált területeket és környéküket nem kezeljük.
 • Antibiotikum vagy izotretinoin tartalmú gyógyszer szedése esetén kérjük ezt azonnal jelezze!
 • Amennyiben a kezelés előtt leégett, vagy az azt megelőző héten szoláriumozott, akkor nem kezeljük az adott területet!
 • Kérjük, hogy a kezelést követő két hétben ne napozzon, ne szoláriumozzon!
 • A kezelést követő két napban nem ajánlott a szauna, uszoda, gőzfürdő, termálvíz, meleg fürdő alkalmazása.
 • Vörös szőrszálakon a kezelés kevésbé hatásos.

Teendők a kezelés előtt:

 

 • A kezelést megelőző egy hétben ne szoláriumozzon, ne használjon barnító krémet.
 • Az első kezelés előtt 3 héttel csak borotválja a kezelendő területet.
 • A kezelést megelőző 24 órában borotválja le a kezelt területet.
 • A kezelés előtti egy hétben kerülje a szőkítést
 • A kezelést megelőző napon ne használjon testápolót, izzadás gátlót, fényvédőt!
 • A kezelések között ne gyantáztasson.
 • Kezelés antibiotikum kúra után minimum 2 héttel, fejfájás csillapító, antidepresszáns után minimum 2 nappal ajánlott!

 

WIENER AROMATERÁPIÁS TEST TEKERCSELÉS

Európai Feltalálók Nagydíjjal kitüntetett kezelési technika!

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító kúra mellé kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Egy átlagos fogyókúra esetén az arcunk lefogy, a felsőtestünk szemmel láthatólag összeesik, a kényes területeken azonban semmi változás nem történik A karcsúsító aromaterápia és a fáslizó eljárás ezen kombinációja a legtermészetesebb, legújabb és leghatékonyabb kozmetikai testkezelési eljárás. Centimétereket veszíthetünk testünk körfogatából és onnan fogyunk, ahonnan szeretnénk.

Az aromaterápiás fáslizó módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni.

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok.

Fontos megjegyezni, hogy a Wiener aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

A kezelések akkor hatékonyak, ha a vendég betart néhány fontos szabályt:

 • Három-három és fél órával a kezelés előtt a kezelt személy nem vehet magához szilárd ételt, mert a szervezet a vérben található tápanyagokat használja fel a kezelés során és nem a lerakodott zsírtartalékokat égeti el.
 • Vendégünk fogyasszon legalább napi 2,5 -3 liter folyadékot, cukormentes gyümölcslevet, ásványvizet, vizelethajtó, salaktalanító teákat. Alkoholt és szénsavas italokat azonban
 • egyáltalán nem. A megfelelő folyadékmennyiség elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy a szervezet megfelelőképpen tudja metabolizálni, lebontani a tárolt zsírokat.
 • Fontos információ, hogy a kezelés után a vendég 3-5 óráig nem zuhanyozhat!

A módszer használatát nem javasoljuk:

 • súlyos betegségek esetén;
 • diabétesz I.;
 • keringési- légzési- és szívproblémák esetén;
 • terhesség és szoptatás, valamint menstruáció ideje alatt;
 • lázas állapotban;
 • intenzív allergiás reakciók esetén.
 • Mit érhet el Ön az aromaterápiás fáslizó módszerünkkel?

Méretcsökkenés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető.

A problémás területek célzott salaktalanítása az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően.

Erőteljes cellulit csökkentő hatás. A cellulit súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre.

Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

A kezelés menete:

 1. A speciális, széles fáslikat hatóanyagba mártjuk és hagyjuk alaposan átitatódni. A kezelendő területre vékony rétegben felvisszük a problémának megfelelő aroma olajat és gyengéden bemasszírozzuk. Visszér, hajszálértágulat vagy vérömleny esetén ezeket a részeket helyileg védjük, biztosítva, hogy ezek a területek hűvösek maradnak.
 1. Az előkészített nedves fáslikat közvetlen a térd feletti résztől kezdődően a combra, a fenékre és a hasra tekerjük. A fáslizást álló testhelyzetben végezzük.
 1. A megfelelő technikával felhelyezett fáslik már önmagukban is feszesítik a kötőszövetet. A fáslik felhelyezése után a Vendéget lefektetjük, a bepólyázott testrészeket az előkészített nylonfóliával beborítjuk. Könnyű takaróval betakarjuk és kb. 45-50 percig hagyjuk a pakolást hatni.
 1. A hatóidő letelte után a fáslikat lebontjuk, a bőrt lemossuk és a bőr sajátosságainak megfelelő utókezelő anyag felvitelével a kezelést befejezzük.

 

Cookie-hoz való hozzájárulás Real Cookie Bannerral
Verified by ExactMetrics